صفحه اصلی تورهای داخلی تورهای خارجی تور اروپا تور یک روزه ویزا بلیط هتل درباره ما ارتباط با ما  

Incoming

 
تور استرالیا 13 روزه نوروز 98
 تور استرالیا 13 روزه نوروز 98

 

 

تور استرالیا ویژه نوروز 98

 تور استرالیا 13 روزه نوروز 98

مدت تور: ۱۳ روزه تاریخهای حرکت: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷

 مسیر سفر: تهران - دبی - ملبورن )هوایی(، ملبورن )۳ شب(، ملبورن - سیدنی )هوایی(، سیدنی )۴ شب(، سیدنی - گلدکست )هوایی(، گلدکست )۵ شب( گلدکست - دبی - تهران )هوایی

 

خدمات تور: بلیط رفت و برگشت با پرواز امارات، ترانسفرهای فرودگاهی، پروازهای داخلی، اقامت در هتل‌های ۵ ستاره با صبحانه، ویزای استرالیا، بیمه مسافرتی، تورلیدر فارسی زبان، گشت‌های شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور.

 

گشتها: روز دوم: گشت شهری ملبورن. روز پنجم: گشت شهری سیدنی. روز ششم: گشت یک‌روزه بلوماونتین. روز نهم: گشت شهری بریزبین. روز یازدهم: گشت یک روزه گلدکست )کوه تامبورین

 

قیمت تور 5990000 تومان + 4590دلار

 تور هند نوروز 98

نوروز 97

 

 مدارک مورد نیاز سفارت استرالیا

* کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری دارند.

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی.

             الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.  ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر توصیه می­شود.

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی.

   الف) حسابهای جاری: کارکرد شش ماه اخیر.

           * در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 3 ماه اخیر کافی می­باشد.

   ب) سپرده­های بانکی: قابل ذکر است گواهی حساب باید فارسی باشد ( حتی ارقام ) به همراه مهر شعبه، 2 امضاء، کد افراد امضاء کننده ( 2 نفر از افراد که حق امضاء دارند ) و تاییدیه اداره امور بین­الملل و مهر بین­الملل بانک.         

           * ارائه گردش حساب به صورت انگلیسی از طرف بانک نیز قابل قبول می­باشد.

           * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.         

           * ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری الزامی است.

   د) بازنشسته­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

   ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

            * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­دار.

9) اصل و ترجمه کارت پایان خدمت و یا معافیت ( برای متقاضیان 18 تا 50 ساله ).

 * در صورت نیاز، حضور افراد بالای 6 سال در سفارت الزامی می­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزدآژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس پرواز ابریشم جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

 

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ 4A و در یک نسخه ارائه شود.

 

 

 

 

 

 قیمت تور استرالیا

مجری مستقیم تور استرالیا

  قیمت :   5990000 تومان + 4590دلار

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

خبرنامه تور :
 

 

 
 

تور اروپا | تور دبی | تور مالزی | تور ترکیه | تور چین | تور آفریقای جنوبی | تور باکو | تور سوریه | تور لبنان | تور تایلند | تور ارمنستان    

تور کیش | تور قشم | تور مشهد | تور اصفهان | تور شیراز | تور شمال | تور یزد | تور کرمان

تورهای داخلی | تورهای خارجی | تورهای یکروزه | ویزا | بلیط | هتل

All rights reserved-Designed By  silkfly.ir