صفحه اصلی تورهای داخلی تورهای خارجی تور اروپا تور یک روزه ویزا بلیط هتل درباره ما ارتباط با ما  

Incoming

 
تور استرالیا | 13 روزه | نوروز 94
تور استرالیا | 13 روزه | نوروز 94

 

 

تور استرالیا ویژه نوروز 94

 

 

 

تور استرالیا | 13 روزه | نوروز 94

5 شب گلدکست (بیریزبن)+ 2 شب ملبورن + 5 شب سیدنی

تاریخ تور : 29 اسفند 93    تا 13  فروردین 94

خدمات تور : پرواز رفت و برگشت اتحاد ،پروازهای داخلی ،ترانسفر فرودگاهی ، هتل 5 ستاره با صبحانه، ویزای استرالیا ، بیمه مسافرتی ،تور لیدر فارسی زبان در طول سفر ، در هر شهر گشت شهری همراه با تور لیدر و راهنمای محلی طبق برنامه تور .

قیمت تور : 6790000 تومان + 4390 دلار 

 

 

نوروز 94

 

 مدارک مورد نیاز سفارت استرالیا

* کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری دارند.

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی.

             الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.  ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر توصیه می­شود.

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی.

   الف) حسابهای جاری: کارکرد شش ماه اخیر.

           * در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 3 ماه اخیر کافی می­باشد.

   ب) سپرده­های بانکی: قابل ذکر است گواهی حساب باید فارسی باشد ( حتی ارقام ) به همراه مهر شعبه، 2 امضاء، کد افراد امضاء کننده ( 2 نفر از افراد که حق امضاء دارند ) و تاییدیه اداره امور بین­الملل و مهر بین­الملل بانک.         

           * ارائه گردش حساب به صورت انگلیسی از طرف بانک نیز قابل قبول می­باشد.

           * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.         

           * ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری الزامی است.

   د) بازنشسته­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

   ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

            * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­دار.

9) اصل و ترجمه کارت پایان خدمت و یا معافیت ( برای متقاضیان 18 تا 50 ساله ).

 * در صورت نیاز، حضور افراد بالای 6 سال در سفارت الزامی می­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزدآژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس پرواز ابریشم جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

 

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ 4A و در یک نسخه ارائه شود.

 

 

 

 

 

 قیمت تور استرالیا

مجری مستقیم تور استرالیا

  قیمت :   6790000 تومان + 4390 دلار

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

خبرنامه تور :
 

 

 
 

تور اروپا | تور دبی | تور مالزی | تور ترکیه | تور چین | تور آفریقای جنوبی | تور باکو | تور سوریه | تور لبنان | تور تایلند | تور ارمنستان    

تور کیش | تور قشم | تور مشهد | تور اصفهان | تور شیراز | تور شمال | تور یزد | تور کرمان

تورهای داخلی | تورهای خارجی | تورهای یکروزه | ویزا | بلیط | هتل

All rights reserved-Designed By  silkfly.ir